Etsiväkerho Hurrikaani ja paha poro

Mäkipää, Jari

Etsiväkerho Hurrikaani jouluisen mysteerin kimpussa!

24 luvusta koostuvan jouludekkarin voi nauttia luku kerrallaan joulukalenterimaisesti tai halutessaan ahmaista kerralla. Taattua Hurrikaania - vauhtia, vaaraa ja aimo annos huumoria!

Pihlakylän suosittu joulutori Porokylä on avattu! Etsiväkerho Hurrikaanikin nauttii torin tunnelmasta, kunnes Aurajuusto-Anitan kahvilakojulta kantautuu tuskaisia huutoja. Sinihome-piparipuusteihin on ujutettu tulista chilijauhetta!

Viivi, Avi, Julius ja Raisa ryhtyvät selvittämään tapausta, mutta kumma kiusanteko vain yltyy. Etsivien löytämät vihjeet johtavat heidät kovan kysymyksen eteen: löytyykö toria piinaava paha poro oman lauman sisältä?

Tamperelainen Jari Mäkipää (s. 1978) tunnetaan Etsiväkerho Hurrikaani - ja Masi Tulppa -kirjasarjoista. Lisäksi hän on käsikirjoittanut, ohjannut ja juontanut lukuisia Ylen lasten- ja nuortenohjelmia. Koulutukseltaan Mäkipää on medianomi ja Master of Arts in Screenwriting. Etsiväkerho Hurrikaani -sarjan vauhdikkaan kuvituksen takaa löytyy tuttuun tapaan Jii Roikonen.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520445751
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.