Kaktus

Haywood, Sarah

Koskaan ei ole liian myöhäistä puhjeta kukkaan.

Kaktus on romanttinen komedia naisesta, joka oppii että elämän ei ole pakko olla aina järjestyksessä.

Susan Greenin elämä on moitteettomassa järjestyksessä: pikkutarkka työ, siisti asunto, sopivan etäinen seurustelusuhde eikä turhia tunne-elämän heilahduksia. Muiden mielestä hän saattaa olla outo ja kitkerä, mutta se ei Susania häiritse. Hän hoitaa mieluummin kaktuksia kuin kuuntelee epäloogisia mielipiteitä. Kun elämä vetää jalat alta yllätysraskauden ja perintöriidan hahmossa. Susan yrittää raivoisasti kontrolloida kaikkea sitä, mitä ei voi järjellä hallita: elämää, kuolemaa, rakkautta ja kamalia sukulaisia.

Jos Eleanorille kuuluu ihan hyvää ja Sirkka olivat mieleesi, ihastut myös Kaktukseen. Näyttelijä Reese Witherspoon on hankkinut oikeudet Netflix-elokuvaan, jossa hän esittää pääosaa.

Sarah Haywood on englantilainen kirjailija ja juristi, joka on työskennellyt oikeusasiamiehen toimistossa ja opiskellut luovaa kirjoittamista Manchesterissa. Hän asuu perheensä ja kahden kissansa kanssa Liverpoolissa, harrastaa retkeilyä ja kirjoittaa toista kirjaansa.

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520445096
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.