Penni Pähkinäsydän ja Viluhallan salaisuus

Snow, Cristal

Kun sydän on suuri, rohkeudellakaan ei ole rajoja...

Keijugenreä raikkaasti uudistavan saturomaanisarjan kolmannessa seikkailussa Tuulenpesän metsään iskee siipivaras. Onnistuuko toimelias Penni ystävineen selvittämään merkillisen siipimysteerin?

Pakkanen on maalannut Tuulenpesän metsän talojen ikkunat timanttikuvioisilla lumitähdillä, mutta talven ensimmäisenä yönä tapahtuu hurjia. Pennin kotipuuhun murtautuu rosvo, joka pakenee lumituiskuun varastetut keijunsiivet mukanaan. Mysteeriä selvittäessään Pennille ja hänen ystävilleen alkaa paljastua myös Viluhallan salaisuus. Seikkailu on täynnä yllätyksiä, ja tosipaikan tullen Pennin on oltava rohkeampi kuin koskaan ennen. Kestääkö hänen herkkä sydämensä jännittävät käänteet, ja kuka lopulta onkaan kaiken takana?

Romaani on kolmas osa kirjasarjaa, joka on lumonnut kaikenikäiset lukijat ja saanut kiitosta myös kriitikoilta. Sarjan aloitusromaani Penni Pähkinäsydän ja kauhea kadotuskakku oli ehdolla sekä Runeberg Junior - että Arvid Lydecken -palkinnon saajaksi ilmestymisvuonnaan 2020.

Kuvittaja Kati Vuorento on loihtinut kirjaan klassikkosatujen lumoa ilmeikkäillä, pitsimäisillä kuvituksillaan, jotka saavat katsojan melkein kuulemaan lyijykynän rahinan.

Sarjassa seurataan Pennin ja hänen ystäviensä elämää Tuulenpesän metsässä. Seikkailun ja jännityksen lisäksi kirjoissa uppoudutaan nuoren keijun elämän käännekohtiin.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520444174
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.