Vastuulliset

Vanhatalo, Pauliina

"He olivat täällä elossa. He olivat elossa ja jotkut muut olivat kuolleet."

Piinaavan kaunis romaani syyllisyydestä, valinnoista ja ihmisistä, jotka uhraavat itsensä kannatellakseen toisia, korjatakseen muiden tekemät virheet.

On kesä. Lennin perhe muuttaa pohjoiseen tehdaskaupunkiin, taloon, jonka synkän historian kaikki tuntevat. Elämän on tarkoitus muuttua paremmaksi, mutta voiko ihminen todella kotiutua muiden kavahtamaan paikkaan?

Niina vuokraa asunnon korkealta tornitalosta. Siellä hän tuntee olevansa pitkästä aikaa suojassa, niin omalta lapseltaan kuin vieraaksi muuttuneelta elämältään.

Pauliina Vanhatalon Vastuulliset kuvaa tarkkanäköisesti sitä, mitä tapahtuu, kun pahimmat pelot käyvät toteen. Mestarillisen eleetön ja vivahteikas kerronta saa lukemaan romaania kuin itse elämää.

Pauliina Vanhatalo (s.1979) on raahelainen kirjailija, joka on julkaissut paitsi useita kiitettyjä romaaneja myös omaelämäkerrallisia teoksia ja lasten kuvakirjan.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520443160
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.