Pimeä kuilu

Marttila, Jussi

Rikosten joki virtaa läpi kaupungin.

Kylmäverinen murhaaja saalistaa nuoria turvapaikanhakijoita. Yksityisetsivä Janatuinen palaa kehiin. Kovaksikeitetty dekkari paljastaa Turun raadollisen puolen.

Halisten lähiössä liikkuu murhaaja, joka tuntee alueen kuin omat taskunsa. Surmat kuumentavat tunteita niin maahanmuuttajien kuin äärioikeistonkin parissa. Rauhoittaakseen tilannetta poliisi on valmis menemään sieltä, mistä aita on matalin. Tuttu toimittaja palkkaa yksityisetsivän hommat lopettaneen Janatuisen selvittämään tapausta. Tutkinta vetää miestä puoleensa kuin pimeä kuilu.

Jussi Marttilan toinen romaani jatkaa Turkuun sijoittuvaa Aurajoki-sarjaa. Ensimmäinen osa Veden varaan tarttui kylmäävään urbaanilegendaan sarjahukuttajasta. Marttilaa on kiitetty nasevasta ilmaisusta, todentunnusta ja vahvasta Turun kuvauksesta.

Jussi Marttila (s. 1982) on asunut lähes koko elämänsä Turussa ja työskennellyt aiemmin yksityisetsivänä. Vuonna 2015 pakolaiskriisin alkaessa hän oli töissä vastaanottokeskuksissa ja tutustui turvapaikanhakijoiden arkeen. Marttilan motto on: mikään ei toimi, paitsi kantri ja ooppera.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520442927
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.