Äidit

Bennett, Brit

Kirkas kertomus nuoresta rakkaudesta ja liian varhain tehdyistä valinnoista.

Mikä meidät erottaa -menestysteoksen tekijän häikäisevä romaani siitä mitä tahdomme ja siitä mihin tyydymme. Uudeksi Toni Morrisoniksi kutsuttu Brit Bennett vakiinnuttaa paikkansa tärkeimpien nykykirjailijoiden joukossa.

"Lumoava, hätkähdyttävän realistinen kuvaus siitä, kuinka menneisyys seuraa meitä aikuisuuteen asti - riippumatta siitä, kuinka kauas kotoa karkaamme." HARPER’S BAZAAR

Viimeinen kesä ennen yliopistoa, minkään ei pitäisi olla vielä vakavaa. Kun 17-vuotias Nadia Turner sitten tulee raskaaksi ja tekee abortin, se muuttaa peruuttamattomasti kolmen nuoren elämän. Vuosia myöhemmin he joutuvat kasvotusten tekemiensä valintojen kanssa. Saiko heistä kukaan sen mitä toivoi, vai elävätkö he elämää, jonka suunnasta päättivät huomaamattaan ja aivan liian nuorina? Brit Bennettin viisas ja koskettava romaani sukeltaa syvälle perheeseen, ystävyyteen sekä tapaan, jolla menetykset ihmisiä muovaavat.

Brit Bennett (s. 1990) on kirjallisuusmaailman tuore tähti, jota on jo nyt kutsuttu uudeksi Toni Morrisoniksi. Hän julkaisi ylistetyn esikoisromaaninsa Äidit vain 26-vuotiaana. Hänen toinen teoksensa Mikä meidät erottaa vietti useita viikkoa New York Timesin bestsellerlistalla ja muun muassa TIME, BBC ja The Times Book Review valitsivat sen yhdeksi ilmestymisvuotensa parhaista kirjoista. Kaliforniassa, Yhdysvalloissa syntynyt Bennett on valmistunut Stanfordin yliopistosta.

 

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520442804
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.