Yksisarvinen

Utrio, Kaari

Kaari Utrion kaunein rakkaustarina.

Yksisarvinen on mahtava saaga Euroopan synnystä ja väkivaltaisen aikakauden intohimoista sekä hillittömistä ihmisistä, joiden elämää ohjaavat risti, miekka ja rakkaus.

Toinen on soturi, toinen on runoilija. Viikinkikaksoset Geir ja Ivar syntyvät Jäämeren sumuissa, varttuvat vasta löydetyssä Viinimaassa ja ilmestyvät sieltä 1000-luvun sekasortoiseen Eurooppaan mukanaan hämmästyttävä unicornus, yksisarvinen. Roomassa jalo donna Constanzia kertoo unenomaista tarinaa uljaasta Pohjolan soturista. Mutta kun hän kohtaa ritarinsa, rakastavaiset ovatkin vaaraksi toisilleen.

Kaari Utrio on itse uudistanut lukijoiden kovasti toivoman menestysteoksen ja kirjoittanut siihen myös teoksen syntyä valaisevan jälkisanan.

Kaari Utrio on yli viiden vuosikymmenen ajan ollut yksi Suomen suosituimpia kirjailijoita. Hänen historiallisia romaanejaan ja tietokirjojaan lukee koko kansa kolmessa polvessa.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520442163
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.