Ihme

Donoghue, Emma

Menestysteos Huoneen kirjoittajan uutuus!

Hätkähdyttävä historiallinen psykodraama sairaanhoitajasta, jonka on todistettava nuori tyttö pyhimykseksi tai kärsittävä kammottavat seuraukset.

11-vuotias Anna väittää elävänsä pelkällä taivaan mannalla. Kuukausia syömättä ollut tyttö on julistettu ihmeeksi, jota turistit parveilevat katsomassa. Epäilijöiden vaimentamiseksi häntä vahtimaan palkataan sairaanhoitaja Lib. Karski Lib on varma, että Anna on huijari, mutta sitten hän alkaa epäröidä. Viktoriaanisten anoreksiatapausten innoittama trilleri on tähtikirjailija Donoghuen taidonnäyte, josta kuvattu Netflix-sarja ilmestyy 2022.

Irlantilainen, sittemmin Kanadaan muuttanut Emma Donoghue (s. 1969) tunnetaan parhaiten romaanista Huone (2010). Teos oli kansainvälinen myynti- ja arvostelumenestys, ja Donoghuen siitä työstämä elokuvakäsikirjoitus oli ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi. Notkeasti genrestä toiseen liikkuva Donoghue on kirjoittanut useita historiallisia romaaneja, joista Ihme sijoittuu Irlannin suuren nälänhädän (1845-1852) jälkeiseen aikaan.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520441968
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.