Hyppy

Toiminen, Marjaana

Opas tuntemattomaan työelämään.

Omakohtainen, tarttuvasti kerrottu kokonaiskuva työn murroksesta ja keinoista selvitä kasvavan epävarmuuden aikakaudesta.

Miten luovia tulevaisuuden työelämässä, kun digitaalisuus tekee monet työtehtävät tarpeettomiksi, työntekijöiltä vaaditaan aiempaa vahvempaa itseohjautuvuutta ja etätyöstä tulee uusi normi? Miten ilmastonmuutos tulee vaikuttamaan työpaikkoihin ja miksi keskiluokkainen työ häviää?

Kirja purkaa työelämän tulevaisuuteen liittyvät pelot ja myytit ja opastaa konkreettisin esimerkein, miten omaa "tulevaisuuskestävyyttään" voi kukin kehittää. Missä tahansa työssä oman ammatillisen identiteetin ravistelu on olennaisin taito työn murroksessa selviytymiseen. Hämmästyttävät tositarinat arvaamattomista käänteistä ja uusien polkujen löytämisistä tarjoavat välineitä uudessa työelämässä menestymiseen.

Marjaana Toiminen on johdon konsultti, entinen toimitusjohtaja ja päätoimittaja, joka työskentelee Ellun Kanoissa. Toiminen on tehnyt työn murrokseen ja ammatilliseen identiteettiin liittyviä valmennuksia, podcasteja, kolumneja ja raportteja.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520441272
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 36.13

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.