Heartstopper. Osa 1

Oseman, Alice

Poika tapaa pojan. Pojista tulee ystävät. Pojat rakastuvat. 

Sydämen sulattava sarjakuvaromaani ystävyydestä ja tunnemyrskystä, jonka vain ensirakkaus voi synnyttää. 

Charlie ja Nick käyvät samaa koulua ja tapaavat yhteisellä kurssilla. Charlien sydän on pysähtyä, kun hän näkee Nickin ensi kerran, ja rakastuu päätä pahkaa. Vaikka Charlien järki sanoo, ettei heidän välillään voi koskaan olla mitään ystävyyttä enempää, hän ei voi tunteilleen mitään. Voisiko Nick sittenkin olla vähän kiinnostunut Charliesta...? 

Heartstopper-sarjassa käsitellään ystävyyttä, rakkautta ja rohkeutta olla oma itsensä. Charlien ja Nickin polut kietoutuvat yhteen ja muodostavat suuremman tarinan, joka ei jätä ketään kylmäksi 

Kirjailija-kuvittaja Alice Oseman syntyi Kentissä Englannissa 1994. Hänen esikoisromaaninsa Solitaire julkaistiin, kun hän oli vasta 19-vuotias. Myöhemmin Osemanilta on ilmestynyt myös kolme muuta nuorten aikuisten romaania. Syksyllä 2016 nettisarjakuvina alkanut Heartstopper oli hänen läpimurtonsa, ja nyt Charlien ja Nickin tarinaa kuvataan myös Netflix-sarjaksi. 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520441111
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: N85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.