Bridgerton: Vastustamaton kiusaus
Ei saatavilla

Bridgerton: Vastustamaton kiusaus

Quinn, Julia

Bridgertonin sisarusten tarina jatku!

Astu Bridgertonin taianomaiseen maailmaan ja tapaa kahdeksan sisarusta 1800-luvun alun Englannissa. Romanttisen pukudraaman huippusarja on suurmenestys myös Netflixissä! Sarjan kuudennessa osassa Francesca Bridgerton joutuu surun ja intohimon pyörteisiin.

Komea ja vaarallinen Michael Stirling rakastuu vakavaan Francesca Bridgertoniin liian myöhään, vain hetkeä ennen kuin Francesca vihitään hänen serkkunsa kanssa. Michaelin ei auta kuin kääntää selkänsä ja keskittyä hurjaan elämään, kunnes kohtalo puuttuu peliin. Francescasta tulee sureva leski ja Michaelista tälle tuki ja turva, kuin veli. Mutta mikään ei voisi olla etäämpänä siitä, mitä Michael haluaa... Suositun sarjan kuudennessa osassa palava intohimo voittaa lopulta kaiken.

Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen opiskella lääkäriksi. Kun hänet kaksi vuotta myöhemmin hyväksyttiin Yalen lääketieteelliseen, hänen ensimmäiset käsikirjoituksensa olivat jo löytäneet kustantajan. Kirjoittamiselle omistetun välivuoden jälkeen Julia aloitti lääketieteen opinnot, mutta lopetti jo ensimmäisenä vuonna ja ryhtyi kirjailijaksi. Hänen romanttiset historialliset romaaninsa, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520441104
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.