Poika joka ei itke

Schulman, Ninni

Polttomurhaaja piinaa ruotsalaista pikkukaupunkia.

Dekkaristi Ninni Schulmanin menestyssarjassa lukija pääsee jakamaan pikkukaupungin asukkaiden ilot ja surut. Nyt menneisyyden painolasti käy monelle hyytävän kohtalokkaaksi.

Toimittaja Magdalena Hansson on muuttanut takaisin kotikaupunkiinsa Hagforsiin ja aloittanut työt paikallislehdessä. Uusi alku ei kuitenkaan ole ongelmaton, etenkään ihmissuhteiden saralla.Kun pyromaani sitten alkaa piinata paikkakuntaa, Magdalena joutuu pohtimaan lintukodon kulissien taakse kätkeytyviä kipupisteitä. Omakotitalo toisensa jälkeen palaa maan tasalle paljastaen samalla uhrien sivusuhteet ja vanhat kaunat. Vähitellen pelko hiipii jokaiseen kotiin, sillä pikkukaupungin kaikilla asukkailla on jonkinlainen kytkös toisiinsa ja omat synkät salaisuutensa.Mikä on pyromaanin uhrien yhteinen nimittäjä, ja kuka on seuraavaksi vuorossa?"Se mikä alkuun näyttää idylliseltä, kätkee sisäänsä järkyttäviä asioita - tämän jos minkä Schulman osaa."- Magnus Utvik, SVT"Kirjan vahvuus on sen taustalla jatkuvasti tuntuva melankolian häive."- LitteraturMagazinet

Toimittaja Ninni Schulman on syntynyt vuonna 1972 ja kasvanut Värmlannissa lähellä Hagforsin kaupunkia. Hänen Magdalena Hanssonista kertova, sydämeenkäyvä sarjansa on myynyt Ruotsissa jo yli 550 000 kappaletta.

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520440411
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.