Tästä kaikki alkaa

Simukka, Salla

Parisuhteen ruumiinavaus.

Palkittu kuvittaja Nova muuttaa puolisonsa Islan kanssa unelmataloon metsän keskelle. Hiljaiselo syrjäseudulla ei kuitenkaan riitä korjaamaan rakoilevaa suhdetta.

Eron jälkeen Nova vetäytyy työhuoneeseensa kuvittamaan vanhoja suomalaisia kauhutarinoita, joista paljastuu yllättäen linkki uuteen kotipaikkaan. Isla puolestaan ei tunnu hyväksyvän tilannetta, vaan jatkaa elämäänsä yhteisessä kodissa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kun todellisuus tuntuu vääristyvän, hämmentynyt Nova joutuu kasvokkain menneisyyden surujen kanssa. Mihin uskaltaa vielä luottaa?

Tästä kaikki alkaa on yhä tummempia sävyjä saava tarina rakkaudesta, siitä miten se alkaa, mitä se kestää ja mihin se päättyy.

Salla Simukka (s. 1981) on palkittu tamperelainen kirjailija. Lumikki-trilogia on ollut valtava maailmanmenestys: sen käännösoikeudet on myyty jo yli 50 maahan. Simukkaa kiinnostaa niin lukijana kuin kirjoittajanakin erityisesti tekstin rakenne. Hänen mielipuuhiaan ovat kirjallisuudesta puhuminen, metsäkävelyt ja viileässä vedessä uiminen.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520440213
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.