Varjot 2. Auroria

Parvela, Timo

Jännitys tihenee, kun portti Auroriaan avautuu! 

Trillerimäisen Varjot-sarjan toisessa osassa Pete ja Sara kiitävät ahkiolla joulun maailmaan, jossa valtaa pitää varjoilla itseään ruokkiva pimeys. Mitä joulupukille on tapahtunut? 

Kuvittele tonttukylä. Söpöt pikkumökit, joiden ikkunat ovat kuurassa. Kuvittele ahkioita kiskovat porot, punaposkiset tontut ja tiukujen helinä. Ja sitten unohda se kaikki. Se on vain satua. 

Pete ja Sara näkevät Auroriassa joulun karun todellisuuden. Sota on jättänyt jälkensä maahan, jossa tontut, maahiset, hiidet ja peikot asuivat ennen sulassa sovussa. Nyt kaikki epäilevät toisiaan. Keneen ystävykset voivat luottaa, ja millaisia salaisuuksia joulupukin vanhasta muistikirjasta paljastuu? 

Kansainvälisesti menestyneen tekijäkaksikon Timo Parvelan ja Pasi Pitkäsen Varjot-sarjassa Tolkien ja Nesbø kohtaavat ja joulun myytti paljastuu aivan erilaiseksi kuin kukaan on kuvitellut. 

Timo Parvela on yksi palkituimmista ja käännetyimmistä kirjailijoistamme kautta aikojen. Parvelan teoksia on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle, ja niitä on myyty Suomessa ja ulkomailla yhteensä jo yli kuusi miljoonaa kappaletta. 

Pasi Pitkänen on lahjakas ja monipuolinen kuvittaja, jonka yhteistyö Parvelan kanssa alkoi Pate-kirjasarjasta ja jatkui Kepler62-avaruusseikkailussa. Nyt huippukaksikko yhdistää jälleen taitonsa!  

Hinta
Alennettu 
15,73 alv 10 % 12,90 alv 10 %
14,30 alv 0 % 11,73 alv 0 %

  • Uutuus, ei vielä ilmestynyt. Arvioitu ilmestymispäivä 8.6.2022 
  •  Haluan ilmoituksen kun tuote on saatavilla
  • Lisää kommentti

Viite
Kpl Lisää koriin
Nettohinta: 15,73 (alv 10%)
Veroton: 14,30 (alv 0%)

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520438524
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha4
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.