Vendela

Utrio, Kaari

Kauniin parantajaneidon ja ylhäisen ritarin intohimoinen rakkaustarina

Vendela Dalhus on elänyt syntymästään asti sukulaistensa hoivissa Turussa. Hän on häikäisevän kaunis ja viisas, ja häntä on pienestä pitäen opetettu parantajaksi. Mutta mitä hyötyä on taidoista ja viehättävästä ulkomuodosta, jos myötäjäiset puuttuvat?

Turun tuomiokirkossa Vendela kohtaa ritari Hartman Garsen. Hartman Garse on mahtava valtakunnan ylimys, jota köyhän orpotytön ei sovi edes ajatella. Mutta Vendela ajattelee. Kun Vendela sitten joutuu suuren kauppiassaattueen mukana matkalle Viipuriin, hän saa ilokseen huomata, että saattuetta johtaa tutunoloinen ritari. Luvassa on matka täynnä seikkailua ja kohtalokkaita käänteitä.

Kaari Utrio on viiden vuosikymmenen ajan ollut yksi Suomen suosituimpia kirjailijoita. Vendela on kiihkeä rakkaustarina keskiajan Suomesta, vaarojen ja vaurauden Itämaasta. Alun perin vuonna 1989 julkaistu romaani myi ilmestymisvuonnaan kymmeniätuhansia kappaleita.

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520437213
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.