Sydänten piispa Irja Askola
Ei saatavilla

Sydänten piispa Irja Askola

Pruuki, Heli

Rakastettu lasikaton puhkoja.

Muistelmateos vie syvälle Irja Askolan elämään ja kokemuksiin ja raottaa hänen ajattelunsa taustoja.

Kuinka karjalaisesta pikkutytöstä, yksinhuoltajaäidin tyttärestä kehittyi naisten ja vähemmistöjen oikeuksien puolustaja, tarkkanäköinen runoilija ja kansan rakastama, syvällinen teologi? Miten elämä johdatti Suomen ensimmäiseksi naispuoliseksi piispaksi, ja millainen tie lasikaton läpi oli? Teoksessa Irja Askola kertoo vihkimysjuhlan riemukkaista tunnelmista, syövän sairastamisen syövereistä, ahdistuksesta äidin haudan äärellä sekä hänelle merkityksellisistä ihmisistä. Askolan omien sekä monien aikalaisten tarinoiden kautta piirtyy monipuolinen kuva hänen elämänsä käänteentekevistä kokemuksista, piispavuosien iloista ja paineista - sekä Irja Askolan persoonasta, joka on jättänyt jäljen monen ihmisen sydämeen.

Heli Pruuki on teologian tohtori ja psykoterapeutti, joka on kirjoittanut yleistajuisia tietokirjoja tunteiden kohtaamisesta sekä perheen ihmissuhteista. Pruuki on kirjoittanut kirjoja myös lapsille.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520437183
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.