Viimeinen juna Lontooseen & Mabbin tilan kirous

Costello, Matthew - Richards, Neil

Kaksi Cherringham-mysteeriä nyt pokkarina!

Viimeinen juna Lontooseen: Cherringhamilaisten rakastama nukketeatteritaiteilija Otto Brendl kuolee kojussaan kesken koulun kesäriehan. Naapurikojussa renkaanheittoa hoitanut Jack Brennan kiinnittää huomiota vanhuksen erikoiseen tatuointiin - se tuo hänelle mieleen muistoja ajoilta New Yorkin poliisivoimissa. Jack ja Sarah päättävät ottaa selvää, liittyykö vanhan miehen kuolemaan jotakin hämärää.

Mabbin tilan kirous: Mabbin maatilan uusi omistaja Charlie Fox on kokenut tilallisena pelkkää epäonnea: milloin kuolee lehmä, milloin palaa traktori. Monet kyläläiset uskovat, että tila on kirottu sen lähellä sijaitsevan muinaisen kivikehän ja alueella asuneiden noitien takia. Jotkut tuntuvat jopa hyötyvän ihmisten taikauskosta. Sarah ja Jack haluavat selvittää, mikä tai kuka Foxin perhettä oikein kiusaa.

Yksinhuoltajaäiti Sarah Edwards on palannut avioeron jälkeen Lontoosta kotikaupunkiinsa Cherringhamiin, ja pelkää tylsistyvänsä siellä kuoliaaksi. Hän ystävystyy entisen newyorkilaisen rikospoliisin Jack Brennanin kanssa, joka on hakeutunut vaimonsa kuoleman jälkeen englantilaisen maalaisidyllin rauhaan. Pian Sarah ja Jack saavat huomata, että leppoisan pikkukaupungin kulisseissa tapahtuu kaikenlaista hämäräperäistä, ja sen myötä heidän elämänsä muuttuu paljon kiinnostavammaksi.

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520437169
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.