Paratiisiin

Yanagihara, Hanya

Yanagiharan odotettu uutuus

Pienen elämän kirjoittajan uusi, säkenöivä romaani kattaa kolme vuosisataa ja kolme erilaista versiota amerikkalaisesta yhteiskunnasta, perheestä, rakastavaisista, sairaudesta, menetyksestä ja kauas karkaavasta utopiasta.

Tarina punoutuu kiehtovaksi ja nerokkaaksi kokonaisuudeksi, jonka teemat toistuvat ja syvenevät, kun vuosisata toisensa jälkeen vierähtää Washington Square Parkin vanhassa talossa: sairaus ja terveyden kauhea hinta, yltäkylläisyys ja puute, heikkous ja vahvuus, rotu, perhe, kansakunta, vallanpitäjien ja vallankumouksellisten itsekkyys, kaipuu maanpäälliseen paratiisiin ja orastava ymmärrys siitä, että sellaista ei ole. Paitsi henkilöhahmoja myös Yanagiharan vaihtoehtoisia versioita Amerikasta yhdistää kokemus siitä, mikä tekee meistä inhimillisiä: Pelko. Rakkaus. Häpeä. Puute. Yksinäisyys. Sen voima on Yanagiharan ymmärryksessä siitä, miten kiihkeästi haluamme suojella rakkaitamme - ja tuskasta, kun emme siihen pysty.

 

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520435059
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.