Voi William!

Strout, Elizabeth

Lumoavan Lucy Bartonin paluu! 

Elizabeth Strout ilahduttaa palaamalla Lucy Bartonin vaiheisiin romaanissa, jossa yllättävä paljastus asettaa jo eroon päättyneen avioliiton täysin uuteen valoon. 

Miten helppoa se onkaan, olla naimisissa jonkun kanssa, josta loppujen lopuksi ei tiedä paljonkaan. Ja sitten kun eron jälkeen saa tietää, ei tarvitse enää välittää. Vai tarvitseeko? Kirjailija Lucy Barton on eronnut sopuisasti ensimmäisestä aviomiehestään Williamista jo vuosia sitten, mutta nyt käy ilmi jotakin, joka vie heidät vielä yhdelle yhteiselle matkalle. Amerikan parhaisiin kirjailijoihin lukeutuva Strout on kirjoittanut ehkä lumoavimman romaaninsa, erään avioliiton intiimin muotokuvan. 

Elizabeth Strout (s. 1956) on yhdysvaltalainen kirjailija, joka 2009 voitti Pulitzer-palkinnon teoksellaan Olive Kitteridge. Siitä tehtiin Emmy-palkittu ja myös Suomessa ihastuttanut tv-minisarja. Pienoisromaani Nimeni on Lucy Barton oli monien muiden Stroutin teosten tavoin arvostelumenestys, ja Suomessa kirjabloggarit äänestivät sen vuoden 2018 parhaaksi käännösromaaniksi. Pikkukaupunkien joskus niin ahdasta sielunelämää osuvasti kuvaava Strout on kotoisin Mainesta mutta asuu New Yorkissa.  

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520434984
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.