Kuka olisi uskonut

Brunila, Anne - Venho, Johanna

Anne Brunilan tie on kulkenut kankaanpääläisen työläisperheen tytöstä Suomen vaikutusvaltaisimmaksi päättäjänaiseksi. Siltä tieltä ei ole puuttunut rohkeutta eikä suoranaisia ihmeitä - eikä myöskään suuria suruja. 

Anne Brunila on liikkunut vaikuttavalla työurallaan yhteiskunnan huippupaikoilla: Suomen Pankista Euroopan komissioon ja valtiovarainministeriöön, Metsäteollisuudesta Fortumin johtoon. Yksityiselämänsä hän on tähän asti pitänyt piilossa julkisuudelta. 

Nyt Brunila kertoo myös henkilökohtaisen elämänsä huipuista ja kuiluista. Miten hän oppi viimein luottamaan itseensä ja osaamiseensa? Miten vuosisadan rakkaustarina hajosi väkivaltaan, ja miten elämä erityislapsen äitinä sopi yhteen vaativan työn kanssa? Entä miten buddhalainen elämänfilosofia ja meditaatio auttoivat löytämään ilon ja mielenrauhan? 

Anne Brunila on ekonomisti, joka on työskennellyt asiantuntija- ja johtotehtävissä Suomen Pankissa, valtiovarainministeriössä, Euroopan komissiossa, Metsäteollisuudessa ja Fortumissa. Viime vuosina hän on toiminut suurten suomalaisten pörssiyritysten hallituksissa ja muissa luottamustehtävissä. 

Johanna Venho on monipuolinen kirjailija ja runoilija, joka on kirjoittanut niin lapsi- kuin aikuisyleisölle. Hän on saanut kirjailijantyöstään useita tunnustuksia, ja hänen tuotantoaan on myös käännetty monille kielille. Sylvi Kekkosesta kertovalla historiallisella romaanillaan Ensimmäinen nainen Venho oli ehdolla vuoden 2019 Finlandia-palkinnon saajaksi. 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520433284
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: T99.1
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Tietopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.