Lumen saartamat. Pet Agents 6

Kaarla, Riina; Kaarla, Sami; Vacklin, Anders

Scifi-herkuilla ja pörröisillä lemmikeillä hurmannut agenttikolmikko Lapissa - tähtivieraina tubettajasuosikki Paqpa ja Herra Puupää!

Pet Agents -sarjan kuudennessa osassa talvi on tullut ja lemmikkiagentit matkustavat pohjoiseen. Lapin villi luonto ja eläimet lumoavat, mutta vauhdikas retki saa yllättävän käänteen, kun lumimyrsky estää kotiinpaluun. Kaaoksen keskellä agenttikolmikon ratkaistavaksi tulee kiperääkin kiperämpi arvoitus...

Aiemmista kirjoista sanottua:

"Todella kivasti kuvitettu sarjan aloitus neuvokkaasta tytöstä, joka rakentamansa robotin (!) avulla pelastaa eläimiä. Lisää näitä, plussaa houkuttelevasta kannesta." Vihdin Kunnankirjasto

"Laadukas ja kaunis lastenkirja!"

"Kirja valottaa millä tavoin robotiikkaa voi hyödyntää esimerkiksi tilanteissa, joissa itse ei pääse fyysisesti paikalle, mutta voi lähettää robotin silmiksi ja korviksi tutkimaan tilannetta."

Riina ja Sami Kaarla ovat taitavia ja tuotteliaita lastenkirja-ammattilaisia, jotka hallitsevat niin tarinoiden kirjoittamisen kuin kuvittamisenkin. Suosittuja Pet Agents -kirjoja luo yhdessä Riina ja Sami Kaarlan kanssa nyt myös Anders Vacklin, joka tunnetaan mm. scifiä ja pelimaailmaa yhdistelevästä Sensored Reality -nuortenromaanitrilogiasta.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520432072
Ilmestymisvuosi: 2021
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.