Ylpeyttä ja ennakkoluuloa Bloomsburyn kirjakaupassa

Darling, Annie

Yksi nainen, kaksi valepoikaystävää, aikamoinen sotku.

Ihastuttavan Bloomsburyn kirjakauppa -sarjan toinen osa! Introvertti kirjakauppias Verity Love ajautuu feikkisuhteeseen, jossa on vain yksi sääntö: rakastua ei saa.

On yleisesti tunnustettu tosiasia, että naimaton nainen, jolla on valepoikaystävä, on välttämättä parisuhteen tarpeessa. Vai onko sittenkään? Verity Love on oikein tyytyväinen elämäänsä sinkkuna. Vapaa-aikansa hän viettää Jane Austenin romaanit seuranaan, ja sokkotreffit hän välttää keksimänsä poikaystävän avulla. Kun huijaus on lähellä paljastua, Verity joutuu improvisoimaan ja esittelee tuntemattoman miehen poikaystävänään. Päätös ajaa hänen hallitun elämänsä kaaokseen: uusi valepoikaystävä nimittäin sattuu itse olemaan valetyttöystävän tarpeessa... Mitä Jane Austen tällaisesta tilanteesta sanoisi?

Annie Darling asuu Lontoossa pikkiriikkisessä, kirjoja pursuavassa asunnossa. Hän rakastaa rakkausromaaneja sekä kissaansa Mr Mackenzieta. Ylpeyttä ja ennakkoluuloa Bloomsburyn kirjakaupassa on itsenäinen jatko-osa Pieni kirjakauppa Bloomsburyssa -teokselle. Hauskassa ja romanttisessa sarjassa seurataan elämää ja ihmissuhteita lontoolaisessa kirjakaupassa.

Täydellistä viihdettä kaikille Lucy Diamondin, Jenny Colganin ja Beth O’Learyn faneille!

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520431648
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.