Totuuden siemen

Unge, Christian

Ainutlaatuinen sairaalasarja jatkuu! 

Tähtilääkärit ottavat mittaa toisistaan Tekla-sarjan itsenäisessä jatko-osassa, joka yhdistelee sairaalan dramaattista arkea, nordic noiria ja värikkäitä henkilöhahmoja. 

Tukholman Nobelsairaalassa tapahtuu kesken hoito-operaation kaamea veriteko. Seuraa kaaos, jonka keskiössä on nuori tähtilääkäri Tekla Berg. Samaan aikaan kun poliisi yrittää selvittää alamaailmaan juurensa juontavaa tapahtumaketjua, sairaalan johtaja puuhaa sairaalan muuttamista eksklusiiviseksi potilashotelliksi. Sen uraauurtavan maksansiirtoyksikön johtoon on jo pestattu huippukirurgi Klas Nyström. Joka joutuu välittömästi törmäyskurssille Teklan kanssa. Kenen moraali pettää ensimmäisenä, kun koko sotkuinen vyyhti alkaa viimein hahmottua? 

Ruotsalainen Christian Unge (s. 1972) työskentelee sisätautien ylilääkärinä Karoliinisessa yliopistosairaalassa. Lääkärit ilman rajoja -järjestössäkin työskennellyt Unge on kirjoittanut lukuisia kirjoja, mm. muistelmat Har jag en dålig dag kanske någon dör. Tekla-sarjan aloittaneen Läpi veden, läpi tulen -trillerin lisäksi Ungelta on suomennettu 9-osainen digisarja Äärirajoilla. Ambulanssiin sijoittuva sarja kuljettaa onnettomuuspaikkojen kiivaimpaan sykkeeseen ja sinne, missä laki ei varjele. Akuuttipolilla ambulanssin kuljettamia potilaita on usein vastassa tähtilääkäri Tekla Berg. 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520430351
Ilmestymisvuosi: 2022
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Uudet dekkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.