Pimeyden kirja

Bertényi, Patricia G.

Jännittävän romaanisarjan päätähuimaava finaali 

Kansainvälisen tason jännityskirja, jossa yliluonnolliset voimat kohtaavat ikivanhan pahuuden. 

Pimeyden kirja on päätynyt vääriin käsiin. Vuosisatoja sen sisällä piillyt pahuus on halunnut tuhota maailman, ja nyt se on lähellä onnistumista. Henkihieverissä makaava Jackie Saratoga on ainoa, joka voi pysäyttää sen. Hänen tiellään on yksi este, sydänjuuriaan myöten paatunut hirviö, taidekeräilijä Thomas Statton. 

Patricia G. Bertényi marssittaa maailmanluokan jännityskirjassaan meidät keskelle hyvän ja pahan taistoa, jollaista ei ole ennen suomenkielisessä kirjallisuudessa nähty. Pimeyden kirjassa sekoittuvat fantasia ja rakkausromaani, jännityskirja ja historiallinen teos niin sulavasti, että lukija ei voi muuta kuin huokailla ihastuksesta. Bertényin proosassa yhdistyvät Quentin Tarantinon toimintaelokuvien hengästyttävä rytmi ja Umberto Econ klassikkoteosten sivistyneisyys. 

Patricia G. Bertényi on unkarilaissyntyinen turkulainen, jolla on sukujuuria niin Ranskassa, Saksassa kuin Kreetallakin. Hän on opiskellut latinaa, klassista arkeologiaa ja taidehistoriaa sekä suorittanut libristin ammattitutkinnon ja valokuvaajan tutkinnon New York Institute of Photographyssä. Pimeyden kirja päättää Varjojen lähettiläästä kertovan tarinan.  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520428037
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.