Muumipeikko ja taikahattu

Davidsson, Cecilia;Haridi, Alex

Salaperäisten sattumusten sarja Muumilaaksossa.

Arvoituksellinen hattu johdattaa Muumilaakson asukkaat taianomaiseen seikkailuun ja suureen elokuun kuutamojuhlaan.

Muumilaaksossa on aina kaikki mahdollista. Mutta ihanana kesäaamuna käynnistyvät tavallistakin erikoisemmat tapahtumat hämmästyttävät Muumipeikkoa ja hänen ystäviään. Kaikki näyttäisi liittyvän heidän löytämäänsä erikoiseen hattuun. Hurja, lumoava kesäseikkailu huipentuu yksinäisen Taikurin kohtaamiseen - ja lopulta onnellisesti kottikärrylliseen Muumimamman pannukakkuja! Ihastuttavasti kuvitettu ja ääneen luettavaksi sopiva tarina on aikaisemmin julkaistu kokoelmassa Muumilaakson kertomuksia.

Cecilia Heikkilä on valloittavasti kuvittanut Tove Janssonin klassikkokirjaan Taikurin hattu perustuvan tarinan, jonka ovat kirjoittaneet Cecilia Davidsson ja Alex Haridi. Lämpimästi vastaanotetussa kuvakirjasarjassa ovat aikaisemmin ilmestyneet Joulu saapuu Muumilaaksoon, Muumilaakson kertomuksia, Muumipeikko ja näkymätön vieras, Muumipeikko ja lohikäärme, Muumipeikko ja Merenhuiske sekä Muumipeikko hattivattien saarella.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520426934
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 852
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.