Kivikehä

Griffiths, Elly

Joku tahtoo Ruth Gallowayn muistavan ensimmäisen tapauksensa. Mutta miksi? 

Mystinen kehä marskimaalla, ihmisluut, rikokset ja rakkaus. Suosikkiarkeologista kertovan sarjan yhdestoista osa palaa sinne, mistä kaikki alkoi. 

Tunnelmallinen Ruth Galloway -sarja yhdistelee arkeologiaa, rikoksia ja mutkikkaita ihmissuhteita. Suolamarskilla tehtävien kaivausten yhteydessä löytyy ihmisluita, joiden taustaa Ruth Galloway alkaa selvittää. Sitten komisario Harry Nelson saa uhkaavan kirjeen, jossa puhutaan vanhasta kivikehästä ja sinne haudatusta viattomasta sielusta. Kaikki tuntuu viittaavan heidän ensimmäiseen yhteiseen tapaukseensa 10 vuotta aikaisemmin. Jonkinlainen ympyrä on sulkeutumassa. Ennen kuin se tapahtuu, Ruthin ja Nelsonin on saatava selvää paitsi uhkaajan henkilöllisyydestä, myös omista tunteistaan. 

Elly Griffiths tunnetaan arkeologi Ruth Gallowaysta kertovasta huippusuositusta dekkarisarjasta. Ennen kirjailijanuraansa hän työskenteli pitkään lastenkirjallisuuden parissa kustannusalalla. Idea Ruth Galloway -sarjaan syntyi, kun Griffiths lomaili arkeologimiehensä kanssa Norfolkissa, missä rantoja reunustavat muinaiset pyhät marskimaat. Sarja on ollut suurmenestys ympäri Eurooppa, ja sarjan seuraavaa osaa odotetaan aina innolla.  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520425234
Ilmestymisvuosi: 2022
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Uudet dekkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.