Järjettömiä asioita

Turunen, Saara

Nykykirjallisuuden suunnannäyttäjän omaääninen rakkausromaani 

Järjettömiä asioita kertoo erään suhteen tarinan. Se on romaani rakkaudesta ja kuolemasta, sitoutumisesta ja vapaudenkaipuusta. 

”Elämässäni on vain yksi kysymys, johon en ole löytänyt sellaista ratkaisua, että se riittäisi edes jonkinlaisen mielenrauhan takaamiseen, ja tuo kysymys liittyy rakkauteen, siihen, että olen yhä mieheni kanssa, vaikka hän asuu yhdessä maassa ja minä toisessa.” 

Saara Turusen vahvatunnelmainen romaani kuvaa järjen ja tunteiden ristiriitaa. Se kysyy, voiko vakavasti otettava kirjailija kirjoittaa rakkaudesta ja mitä rakkaus lopulta on. Haikea ja hauska teos kuljettaa ajatusta elämän hetkellisestä luonteesta, sen kauneudesta ja katoavaisuudesta. 

Saara Turunen (s.1981) on yksi tämän päivän arvostetuimmista kirjailijoista. Hänen esikoisteoksensa Rakkaudenhirviö sai Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon ja hänen toinen romaaninsa Sivuhenkilö aiheutti pienoisen myrskyn kotimaisessa kirjallisuuskeskustelussa, teos oli myös ehdolla Tulenkantaja- ja Nuori Aleksis -kirjallisuuspalkintojen saajaksi. Turunen tunnetaan lisäksi teatterintekijänä. Hänen viimeisimpiä teoksiaan ovat Tavallisuuden aave ja Meduusan huone. Turusen näytelmiä on käännetty useille eri kielille ja esitetty ympäri maailmaa. 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520425104
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Kauno 2021 ja klassikot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria2
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.