Kysy ja kurkista! Sää

Daynes, Katie

Hyvän sään tietokirja! 

Tässä hauskasti kuvitetussa tietokirjassa on 60 avattavaa luukkua ja loputtomasti kiinnostavaa tietoa erilaisista sääilmiöistä. 

Mistä sateenkaari koostuu? Mikä on auringon lämpötila? Milloin hurrikaaneja syntyy? Mikä on tuulen nopeus? Onko huomenna pouta ja miten se liittyy etanaan? Näihin ja moniin muihin säätä käsitteleviin kysymyksiin löydät vastauksen, kun kurkistat tämän värikkään tietokirjan luukkujen alle. Voit toteuttaa myös oman veden kiertokulkua havainnoivan kokeen kirjan ohjeella! 

Usbornen laadukkaassa luukkukirjasarjassa on ilmestynyt suomeksi jo kymmenen innostavaa tietokirjaa: Lasten luukkukartasto: Kurkista maailmaan! / Roskat pois! Kurkista ja kierrätä / Kysy ja kurkista! Tenavien tietopankki / Kurkista avaruuteen / Kysy ja kurkista! Ihminen / Kuinka tietokone toimii? Kurkista ja koodaa! / Kurkista tietoon / Kysy ja kurkista! Maailman ympäri / Kysy ja kurkista! Hyvä vai paha muovi? / Kysy ja kurkista! Sää  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520424992
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L55.5
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2311lapset 3pöytä

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.