Yökoulu ja karmiva luokkaretki

Noronen, Paula

Yökoululaisten matkassa on hyytävän hauskaa! 

Mitä Transilvaniassa on oikein tapahtunut, mikä kreivi Draculaa ja muita kauhuolentoja vaivaa? Yökoulun luokkaretki on täynnä yllätyksiä. 

Yökoululaiset ovat saaneet luokkaretkirahat kasaan esiintymällä kummitusjunassa. Perillä Transilvaniassa he odottavat innoissaan tapaavansa kuuluisia kauhutyyppejä ja varsinkin vampyyrien vampyyrin, itsensä järkyttävän pelottavan kreivi Draculan. 

Vihdon koittaa illallinen kreivin linnassa, jonne on kutsuttu myös Draculan kammottavia ja yhtä kuuluisia ystäviä. Tilaisuus on vampyyrityttö Martalle, zombipoika Paavolle ja muille retkeläisille valtava pettymys. Dracula ei ole tippaakaan pelottava, väsähtänyt vampyyri ei jaksa enää edes lentää, verenimemisestä puhumattakaan. Entinen vertahyytävä ihmissusi on myös varjo itsestään, hän muistuttaa enemmänkin laiskaa sylikoiraa, ja vanha zombi pelottelee ihmisiä rahasta eikä pelottelemisen ilosta. Kauhuolennot ovat sitä mieltä, että heidän aikansa on jo ohi. 

Yökoulun oppilaat eivät kestä katsoa seniorien häpeällistä alennustilaa vaan tarttuvat toimeen - vieläkö Transilvaniassa leviää todellinen kauhu? 

Paula Noronen tunnetaan TV-ruudun lisäksi hullunhauskoista lastenkirjoistaan ja aikuisille suunnatusta Tarja Kulhosta. Hänen Supermarsunsa on valloittanut myös valkokankaat. 

Kati Närhi on arvostettu sarjakuvataiteilija ja kuvittaja, jonka tyyli tuo juuri oikean tunnelman Yökoulujen sivuille.  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520423407
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini1
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.