Koiramies Kirppujen herra

Pilkey, Dav

Katosiko Peten pirs-katillinen asenne? Neropattiakin suositumpi sarja koiranpäisestä poliisista valloitttaa maailmaa hurjalla tahdilla! 

Kun ajat ovat kovat, ja seuraukset julmat, yllättävä sankari nousee! Viides hykerryttävän hauska Koiramies-kirja. 

Ernon ja Huukon opettaja on määrännyt oppilaat lukemaan klassikkoja. Nyt vuorossa on Kärpästen herra. Huuko paljastaa Ernolle, ettei oikeastaan ole lukenut kirjaa, mutta on nähnyt leffat monta kertaa. Mitkä ihmeen leffat? hämmästelee Erno. Kärpästen herra ei ole sama asia kuin Sormusten herra! 

Kirjallisuuden inspiroimina pojat ryhtyvät luomaan uutta Koiramies-tarinaa, Kirppujen herraa. 

Mukana seikkailuissa ovat tietysti myös Pete, maailman häijyin kissa ja Pikku-Pete, maailman paras kisu. Ja kun vaara nostaa päätään, Pikku-Pete muuttuu Kisuliiksi, Koiramies Haun ritariksi ja robotti 80-HD Salamahemmoksi! 

Koiramies-kirjoja on painettu tähän mennessä yli 30 miljoonaa kappaletta, 38 eri kielellä. 

Dav Pilkeyn ansiosta miljoonat lapset ympäri maailman ovat löytäneet lukemisen ilon. Publishers Weekly -lehti valitsi Dav Pilkeyn vuoden 2019 henkilöksi ja kirjoitti, että Pilkey tekee eniten lasten lukuinnostuksen lisäämiseksi sitten J. K. Rowlingin. Dav Pilkey on julkaissut yli 60 kirjaa, joita rakastavat niin lapset kuin heidän vanhempansakin ympäri maailmaa.  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520422141
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L85.32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.