Koiramies ja Kisulii

Pilkey, Dav

Neropattiakin suositumpi sarja koiranpäisestä poliisista valloitttaa maailmaa hurjalla tahdilla

Neljäs riemukas Koiramies-sarjakuvakirja Kapteeni Kalsarin tekijältä

Koiramies on palannut - tällä kertaa kehrrrräävän apurin kanssa. Eräänä aamuna paikalle saapuu kisunvahti, rouva Epäilyliekki, joka laulaa lauluja ja muistuttaa aika lailla Maija Poppasta. Kun kuuluisa elokuvatähti katoaa, Koiramies ja Kisulii joutuvat tosi toimiin! Pysyvätkö sankarit oikeilla jäljillä vai harhauttaako pahis Pete, Maailman Häijyin Kissa, heidät väärille poluille?

Dav Pilkeyn supersuositut, neliväriset Koiramies-sarjakuvakirjat naurattavat kaikenikäisiä lukijoita. Hullunhauskoissa tarinoissa juhlitaan hyväsydämisten voittoa ja korostetaan empatian merkitystä.Kirjat sopivat erinomaisesti myös vasta lukemista aloitteleville.

"Meno on vauhdikasta, arvaamatonta ja nauruhermoja kutkuttavaa." Kirjojen keskellä -blogi, 14.6.2018--"Kaikki kolme lukivat tätä innoissaan ja sivut vain kahisivat liikkuva-kuva-sivuja vispatessa." Kirjojen keskellä -blogi, 29.4.2019--

 

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520416317
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.