Risto Räppääjä ja väärä Vincent, leffakirja

Nopola, Sinikka - Nopola, Tiina

Risto ja Nelli kompuroivat taidemaailman syövereissä.

Risto Räppääjä ja väärä Vincent on hauska ja dekkarimaisin juonenkääntein etenevä lastenromaani. Kirjasta julkaistaan samannimisen elokuvan kunniaksi leffakannella ja kuvaliitteellä varustettu versio.

 

Rauha-täti saa päähänsä, että Risto on jälleensyntynyt Vincent van Gogh. Elvi-tätikin innostuu: "Kyllä me hänestä taiteilijan esiin puristamme!". Rauha kutsuu asiantuntijan katsomaan Riston työtä, joka päätyy taidemuseoon tutkittavaksi. Rauha Räppääjän pakkomielle Riston neroudesta johtaa pyörryttävään seikkailuun, jossa Rauhaa ja Elviä epäillään taideväärentäjiksi.

Maria Sidin ohjaamassa musiikkikomediassa esiintyvät tutut lapsinäyttelijät Ristona ja Nellinä: Silmu Ståhlberg ja Lumi Kallio. Aikuisten rooleissa riemastuttavat eturivin elokuvanäyttelijät, kuten Jenni Kokander Pakastaja-Elvinä ja Ylermi Rajamaa Lennart Lindberginä. Rauha Räppääjänä nähdään Minka Kuustonen. Musiikista vastaa taas itse maestro Iiro Rantala.

 

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520413606
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.