Pikku hiiren hellekesä

Jäntti, Riikka

Millaista on kaupungissa kesälomalla?

Pikku hiiri käy äidin kanssa huvipuistossa, uimarannalla ja taidemuseossa

Kesäloma alkaa ja äiti Hiiru syövät aamiaisen pihalla. Samalla he miettivät, mitä kaikkea kivaa voi tehdä lomalla. 

Hellepäivät jatkuvat. Missä olisi viileää? Hiiru ja äiti menevät jäähdyttelemään elokuviin. Jäätelökin viilentää mukavasti, samoin uimaretki. Ja sadepäivänä voi käydä vaikka taidemuseossa. 

Kuudes kuvakirja suositusta pikku kaupunkilaishiirestä kertoo kesälomasta kaupungissa. Kirjasarjan käännösoikeudet on myyty Tanskaan, Englantiin, Uuteen-Seelantiin, Australiaan, Kiinaan,Viroon, Espanjaan (espanjaksi ja katalaanin kielelle) ja Portugaliin. 

Riikka Jäntin suosittuja Pikku hiiri -kirjojen käännösoikeudet on myyty Tanskaan, Englantiin, Uuteen-Seelantiin, Australiaan, Kiinaan, Viroon, Espanjaan (espanjaksi ja katalaanin kielelle) ja Portugaliin. Pikku hiiren joulu oli joulukuussa 2017 The Times -lehden viikon lastenkirja. Riikka Jäntti on kuvittaja ja kirjailija, jonka tunnelmalliset kuvitukset vievät suoraan sadun lumottuun maailmaan ja tuovat mieleen rakastetut klassikot, Maija Karman, Lena Andersonin ja Elsa Beskowin. Jäntti on julkaissut kolme Vaahteratuvan väestä kertovaa saturomaania ja kuvittanut monien kirjailijoiden tekstejä. Hänen saturomaanejaan on käännetty mm. japaniksi, ruotsiksi ja tanskaksi.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520411916
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: L5.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.