Harha-askel

Adolfsson, Maria

Uusi murhasaari on noussut merestä!

Tervetuloa Doggerlandiin! Se sijaitsee siellä missä brittidekkari ja skandikrimi kohtaavat. Siellä tapahtuu murhia, ja niitä ratkoo elämänsä solmuun saanut komisario Karen Eiken Hornby.

Harha-askel on ensimmäinen osa kuvitteelliseen Doggerlandin saarivaltioon sijoittuvaa rikossarjaa, jossa tuulisen saariryhmän suolantuoksuinen elämä avautuu lukijalle hämmästyttävän todellisena. Komisario Karen Eiken Hornbylla on kamala krapula. Ja morkkis. Juuri tämän miehen vierestä hän ei olisi koskaan halunnut herätä. Ja pahempaa on edessä: hänet kiskotaan suoraan sängystä tutkimaan murhaa, jonka uhri ei voisi olla hänen kannaltaan kiusallisempi. Pitkään Britanniassa asunut Karen on palannut kotiin Doggerlandiin nuolemaan haavojaan, ja nyt hän joutuu peittelemään omia harha-askeleitaan voidakseen tutkia murhaa. Paluumuuttajaan ei suhtauduta ystävällisesti töissä eikä kylillä, ja Karenin oma objektiivisuus alkaa horjua, kun hän kiintyy uhrin tyttäreen. Onko murha hetken kiivastuksissa tehty, vai vievätkö jäljet vuosikymmenten taa kummalliseen jaksoon saarivaltion historiassa? Ja haluaako Karen edes tietää vastausta?

Maria Adolfsson on tukholmalainen kirjailija ja viestinnän ammattilainen. Harha-askel on hänen ensimmäinen rikosromaaninsa, ja Doggerland-sarja on herättänyt suurta kiinnostusta kansainvälisestikin.

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520408732
Ilmestymisvuosi: 2019
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.