Ilkeitä ongelmia - Tarinoita politiikasta

Korhola, Eija-Riitta

Tunnettu poliitikko päivänpolttavien ongelmien äärellä

Eija-Riitta Korholan poliittisissa muistelmissa omakohtaiset tarinat tapahtumien taustoista, riidoista ja jännitteistä yhdistyvät tarkkanäköiseen analyysiin nykyajan ongelmien luonteesta.

Terrorismin vastainen sota, velkakriisi, pakolaiskriisi, ilmastonmuutos... Tämän päivän polttavimmat maailmanlaajuiset ongelmat ovat laadullisesti hyvin erilaisia kuin vaikkapa 70 vuotta sitten. Puhutaan niin sanotuista "ilkeistä ongelmista", jotka karkaavat käsistä ja synnyttävät helposti uusia ongelmia, kun niitä pyritään ratkaisemaan. Silti politiikan prosessit ovat säilyneet miltei entisellään. Eija-Riitta Korhola osoittaa konkreettisin esimerkein, millaisiin vaikeuksiin hidastempoiset ja ympäröivään todellisuuteen nähden vanhentuneet toimintatavat usein johtavat erityisesti poliittisessa ympäristössä, jota leimaa näennäinen avoimuus ja demokraattisuus.

Eija-Riitta Korhola on viestintään, konsultointiin, kirjoittamiseen ja hallitustyöskentelyyn keskittyvä entinen europarlamentaarikko. Koulutukseltaan hän on ympäristöpolitiikasta tohtoriksi väitellyt filosofi.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520408589
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.