Ilosaari

Hemmilä, Anssi

Ilosaari: Älä mene. Lue.

Ilosaari = jäätävää sadetta, outoja bändejä, kännisiä ihmisiä, ei seksiä, mutta jatkuvaa teeskentelyä etteivät edellä mainitut asiat mitenkään haittaa.

Lippujen ostaminen oli alun perin vitsi. Kuka nyt oikeasti haluaisi viettää viikonlopun Joensuun Ilosaaressa, edes ironisesti.

Hilu ei voi feidata reissua, ei sen jälkeen kun festarilipuista otettu kuva on kerännyt Instagramissa satoja tykkäyksiä. Hänen kaverikseen lähtee Annu, joka toivoo löytävänsä Ilosaaresta kiinnostavaa materiaalia blogiaan varten. Hannu puolestaan, no, hän hyppää Joensuun-junaan koska hänellä ei ole muutakaan ohjelmaa kesäiseksi viikonlopuksi.

Ilosaari on tarkkanäköinen esikoisromaani nuorista aikuisista, jotka etsivät niin kiihkeästi omaa paikkaansa maailmassa, että ovat vähällä kadottaa yhteyden toisiinsa.

Anssi Hemmilä (s. 1983) on syntynyt Lahdessa, opiskellut kirjallisuudentutkimusta Joensuussa ja Ateenassa ja elää nykyisin Helsingissä. Hän pitää ankeista ja vaikeaselkoisista kirjoista mutta yrittää itse olla kirjoittamatta sellaisia. Ilosaari on hänen esikoisromaaninsa.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520407162
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.