Mato Matalan onnenpäivät
Ei saatavilla

Mato Matalan onnenpäivät

Scarry, Richard

Muhkea juhlakokoelma Richard Scarryn Touhulasta! 

Richard Scarryn suosikkiaiheet koottuna yksiin kansiin, mukana tietenkin Mato Matala, Kissalan Hessu, Luru Lude ja monet muut Touhulan tutut hahmot. 

Mato Matala ystävineen on ollut monessa mukana! Heidän lisäkseen Richard Scarryn rakastetut kirjat tunnetaan muun muassa Touhulan urheista palomiehistä ja muista arjen sankareista, vauhdikkaista menopeleistä sekä aakkosten, numeroiden ja kauniiden käytöstapojen oppimisesta hauskalla tavalla. Ja tietysti myös riemukkaista juhlista! Mato Matalan onnenpäivät -kirja juhlistaa Richard Scarryn 100-vuotisjuhlavuotta, ja lystikkäät johdannot eri aihepiireihin on laatinut hänen poikansa Huck Scarry. 

Richard Scarry (1919 - 1994) on kautta aikojen rakastetuimpia lastenkirjailijoita ja kuvittajia. Tunnetuimmat hänen kirjoistaan kertovat Touhulan kaupungista, sen eläinhahmoisista asukkaista ja lukuisista ammateista, ja hänet tunnetaan myös monien nostalgisten Kultaisen kirjaston kirjojen kuvittajana. Scarryn kuvakirjat ovat hurmanneet ja hauskuttaneet lukijoita jo vuosikymmenten ajan, ja jokainen löytää omat suosikkinsa hänen kirjojensa lystikkäistä hahmoista.  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520404680
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: L85.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.