Filippa

Vuori, Kristiina

FILIPPA FLEMING, VALLASNAINEN VELJENSÄ VARJOSSA

Filippa Fleming varttuu kahden voimakastahtoisen veljen varjossa. Etenkin Klausin, häikäilemättömän ja pelätyn Rautamarskin, nimi on jäänyt historiaan. Moni kadehtii Filippan ylellistä eloa ruhtinaiden kestittävänä pidoista toiseen. Mutta kuka haluaisi jättää tulevaisuutensa veljen varaan, jonka pedonsydän ei armoa tunne?Kartanollaan Yläneellä Filippa on herratar, jota tottelevat lukuisat palvelijat ja lampuodit. Hänen karjansa on satapäinen, hän kasvattaa friisiläisratsuja ja vahvistaa käskynsä omalla sinetillään. Mutta omaa elämäänsä Filippa ei hallitse. 1500-luvun lain mukaan Klaus on sisarensa holhooja ja päättää tämän tulevaisuudesta. Miksi Klaus ei salli sisarelleen avioliiton onnea? Pelkääkö veli perintömaiden puolesta? Vai onko kyseessä jotain muuta, pahaenteisempää?

"Filippa on hieno lukukokemus. Vuori kuvaa uskottavasti ja koskettavasti naisen tunteita ja sitä vähäistä liikkumatilaa, joka naisella 1500-luvulla oli. Filippa on kertomus halusta, johon liittyy häpeää ja pelkoa." kirjakkoruispellossa.blogspot.fi

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520402938
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.