Harry Potter ja Feeniksin kilta

Rowling, J. K.

Harry Potter pukeutui synttäriasuun! Alkuperäiset Harry Potter -tarinat uusilla kansilla.

Harry Potteria risoo. Hän ei ole kuullut sanaakaan velhomaailmasta koko kesän aikana, eikä jästiuutisten salakuunteleminenkaan tuota tuloksia.

Pian kuitenkin alkaa tapahtua ja sellaista vauhtia, että Harry kohta muistelee melkein kaiholla Dursleyllä vietettyä kesää. Ankeuttajat hyökkäävät ja Harrya uhkaa (jälleen kerran) Tylypahkasta erottaminen. Asioiden laita ei parane hänen palattuaan Tylypahkaan: kouluun on pestattu uusi pimeyden voimilta suojautumisen opettaja, Dolores Pimento, joka saa Kalkaroksenkin vaikuttamaan herttaiselta joulupukilta.

Uusi häikäilemätön professori toimii taikaministeri Cornelius Toffeen kätyrinä muuttaen mielivaltaisesti koulun sääntöjä, eikä edes rehtori Dumbledore tunnu mahtavan hänelle mitään. Harry joutuu uuden professorin silmätikuksi ja hermostuu yhä pahemmin.

Arpea särkee polttavasti ja hän näkee niin merkillisiä unia, että pelkää menettävänsä järkensä. Lordi Voldemort on liikkeellä, Harry tietää sen jokaisella solullaan, ja järjestää Ronin ja Hermionen kanssa Tylypahkan oppilaille salaisia tapaamisia, joissa harjoitellaan pimeyden voimilta suojautumista. Mutta kykenevätkö he oppimaan tarpeeksi vahvoja taikoja voittaakseen Voldemortin ja hänen joukkonsa?

Harry Potter ja Feeniksin kilta paljastaa uusia, yllättäviä piirteitä niin Harrysta kuin muistakin aikaisempien teosten henkilöistä.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520401955
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.