Maukan ja Väykän parhaat

Parvela, Timo

Maukka ja Väykkä parhaimmillaan - ympäri vuoden! 

Maukka on kissa ja Väykkä on koira. Ne elelevät kahdestaan taivaansinisessä talossa mäen päällä. Mäen juurella on lampi ja sen vieressä kylä, jossa asuvat Kana von Got, Lehmä Muukkonen, Humma Ihalainen ja muut ystävät. Hauskoissa ja monitasoisissa tarinoissa mukavuudenhaluinen taiteilijasielu Maukka ja käytännöllisen järkevä Väykkä oppivat suvaitsemaan paitsi toisiaan myös kylän monenkirjavia asukkaita. 

Aiemmin ilmestyneistä yhdeksästä Maukka ja Väykkä -kirjasta on poimittu valikoima tarinoita, jotka sijoittuvat kaikkiin neljään vuodenaikaan. Tarinat sopivat todella hyvin ääneen luettaviksi. 

Joulukuussa 2018 Maukka ja Väykkä ilahduttavat myös television joulukalenterissa! 

Timo Parvela on tunnettu varsinkin maailmanlaajuista suosiota nauttivasta Ella-sarjastaan. Maukka ja Väykkä -kirjojakin on käännetty monille kielille. Ystävysten kommellukset ovat ilahduttaneet pieniä ja isoja lukijoita jo vuodesta 2007 lähtien. Erityislaatuinen lämpö ja huumori välittyvät hienosti Virpi Talvitien kekseliäistä kuvista. Kissa ja koira elävät omaa vauhdikasta elämäänsä myös lauluissa, tv-sarjoissa ja näytelmissä.  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520401399
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.