Tuulihaukka
Ei saatavilla

Tuulihaukka

Utrio, Kaari

Olaf Tuulihaukka, suomalaisen tietäjänaisen Terhenin ja ruotsalaisen varjagin Eirik Väkevän kristitty poika, voittaa elämässään kaiken mitä mies voi toivoa. Sinetran kreivinä hänellä on valtaa ja vaurautta ja Kalabrian kaunein nainen vaimonaan. Mutta mielen levottomuus ei hellitä. Jotakin puuttuu, jossain syvällä on tyhjä aukko, jota maailman menestys ei voi täyttää.

 

Muinaissuomalaisen mahtitalon tytär Aure Nukuttaja saa kerta toisensa jälkeen sopeutua vieraisiin oloihin. Lyy-veljen kohotessa korkeaan asemaan Konstantinopolin keisarin varjagikaartissa punakiharainen sisar parantaa ikivanhoilla lauluillaan Kultaisen Kaupungin mahtavia. Kun Bysanttia uhkaa idästä vaarallisin vihollinen vuosisatoihin, sisaruspari tempautuu mukaan epätoivoiseen puolustustaisteluun.

 

Auren ja Olafin kohtalot on sitonut pysyvästi yhteen vuosien takainen tapahtumasarja kaukana Suomenmaalla. Kristikunnan ratkaisunhetkillä Auren rohkeus ja neuvokkuus kohtaavat Olaf Tuulihaukan voiman ja taistelutaidon, ja suurten tapahtumien myllerryksessä väistyy verikoston pyhä velvoite - mutta vain hetkeksi.

 

Tuulihaukka on jatkoa teokseen Vaskilintu.

 

"Hieno ja upeasti rakennettu kokonaisuus. Ehdottoman täynnä historiaa ja mielenkiintoisia pikku yksityiskohtia. Romantiikkaakin löytyy ja sopivassa määrin juonittelua. Aseiden kalsetta, kavioiden kopsetta, ylhäisiä naisia, naurua ja kyyneleitä."

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520401207
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.