Minikarjaa - Hyönteiset ruokana
Huldén, Lena
Pariisilaisissa ravintoloissa voi nykyään tilata hyönteistapaksia ja
Suomessakin voi törmätä pop up -ravintolaan, jossa valmistetaan
friteerattuja sirkkoja. Täysin uudesta ruokatrendistä ei ole kyse, sillä
monissa kulttuureissa hyönteisiä on syöty aina nimenomaan niiden
herkullisuuden vuoksi. Hyönteistieteilijä Lena Huldén kertoo upeasti
kuvitetussa kirjassa historioitsijan tietämyksellä ja palkitun
tietokirjailijan tarinankerronnan taidolla hyönteisten syöntiin
liittyvistä ennakkoluuloista, eduista ja käytännön arjesta. Hyönteiset
ovat nykymaailmassa ainut halpa, eettinen ja ekologinen proteiinin
lähde. Työn alla olevan lakimuutoksen myötä niiden käyttö ruokana tulee
lisääntymään radikaalisti Suomessakin.
Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520112745
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 682
Tekijän muu tuotanto:
Rutto
Hulden, Lena
Itärajan vartijat I
Hulden, Lena
Kuusijalkainen vihollinen - nivelja
Hulden, Lena
NOPEA TOIMITUS
Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.
Saatavuus RB-kaupoista
Rosebud Sivullinen | 3 | |
Rosebud Citycenter | 0 | |
Rosebud Kaivopiha | 0 | |
Rosebud Tiedekulma | 0 | |
Rosebud Maria | 0 | |
Rosebud Kuopio | 0 | |
Keskusvarasto | 1 | |
Tilattavissa verkosta | ||
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä. |