Walking Dead - Kuvernöörin nousu

Kirkman, Robert

 

”The Walking Dead -saagan maailma syvenee romaanissa merkittävästi, eikä kukaan sarjan fani voi jättää Kuvernöörin nousua lukematta.”
– Examiner.com

Kun kuolleet kulkijat astuvat maan päälle, maailma loppuu sellaisena kuin ihmiset ovat sen tunteneet. Philip Blake seurueineen lähtee pakomatkalle kohti Atlantaa, jonne on uutisten mukaan perustettu pakolaiskeskuksia. Radio- ja TV-kanavat mykistyvät yksi kerrallaan, ja seurueen verinen kujanjuoksu kohti turvapaikkaa johtaa vain umpikujiin. Philip Blakella on pienen tyttärensä henki vastuullaan, ja harvalukuisten selviytyjien taistelu alati kasvavaa zombiarmeijaa vastaan saa hänet epäröimään, onko ihmiskunta tullut tiensä päähän. Kuinka Philip Blakesta tulee Woodburyn sadistinen hirmuhallitsija, Kuvernööri?

Kuvernöörin nousu sijoittuu aikaan ennen The Walking Dead -TV-sarjan tapahtumia.

The Walking Dead-menestystarina sai alkunsa Robert Kirkmanin sarjakuvasta, jonka pohjalta tehtiin maailmanlaajuiseen suosioon kohonnut tv-sarja. Palkitun tv-sarjan tapahtumia pohjustavan romaani­trilogian ensimmäinen osa Kuvernöörin nousuponnahti heti ilmestyttyään New York Timesinbestseller-listalle.

Robert Kirkman (s. 1978) on amerikkalainen sarjakuvataiteilija, kirjailija ja käsikirjoittaja.

Jay Bonansinga on amerikkalainen kirjailija ja ohjaaja.

 

Kustantaja: Like-pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520112288
Ilmestymisvuosi: 2015
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.