Tummanhopeinen meri

Fletcher, Susan

Lumoava kirja meren sylkemistä tarinoista, jotka kimmeltävät kutsuvasti

Kun karun Parla-saaren rantaan huuhtoutuu muistinsa menettänyt mies, saarelaiset ovat ihmeissään. Kaikki tuntevat tarinan Kalamiehestä, joka saattaa ottaa ihmisen hahmon yhden kuunkierron ajaksi tuodakseen toivoa ja tenhoa sitä kipeimmin tarvitseville. Epäluulo ja halu uskoa ihmeisiin vetävät väkeä eri suuntiin, mutta jokaisen mielessä pyörii sama ajatus: voiko tarina sittenkin olla totta vai juoniiko mies jotakin?

Tummanhopeinen meri on Susan Fletcherin (s. 1979) neljäs romaani. Hänen kirjansa ovat keränneet kehuja painavien teemojensa ja kauniin kielensä vuoksi. Suomessa ne ovat nousseet kirjabloggareiden suosikeiksi.

 

"Fletcherin väkevä romaani säilyy mielessä vielä kauan sen jälkeenkin, kun kirja on luettu." – Independent on Sunday

 

***

Lapsena saa kuulla tarinoita taioista ja ikuisesta rakkaudesta. Mutta varttuessa valkenee, että solut jakautuvat ja rakkaus voi jäädä vastakaiutta ja että yksinäisyys voi raastaa ihmisen niin paljaaksi, vereslihalle, että pienikin kosketus tuntuu kipuna. Valkenee että on sotia, kuivuutta, kouluampumisia, kauhea uusi syy siihen, miksi kanalan ovessa on lukko, ja silloin ihminen etsii lohtua. Kokeilee kaikkea mahdollista. Kaipaa maailmaa, johon uskoi, kun oli vielä pieni ja arveton.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520108755
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.