Skumbria

Perttu, Arvi

Skumbria on riehakkaasti rönsyävä kertomus suomalaisen naisen ja venäläisen miehen yrityksistä sovittaa elämänsä yhteen.

Lesojev on entinen laskuvarjojääkäri, joka yrittää tulla toimeen siviilissä sekalaisin keinoin. Tulkkauskeikalla hän tutustuu Katriin, itseään etsivään valokuvaajaan. Hetkeen heittäytyvä elämäntyyli vie seikkailunhaluisen Katrin vastustamattomasti mukanaan, ja Lesojev puolestaan saa hänestä elämäänsä kiintopisteen.

Pari rakentaa yhteistä kotia ensin Petroskoissa, sitten Suomessa. Hekumallinen alku muuttuu pian selviytymiskamppailuksi. Kulttuurien törmäys, sopeutumisvaikeudet ja syrjäytymisvaara ovat jatkuvasti läsnä. Arkea sanelee myös politiikka. Lännen ja Venäjän rooli maailmanpoliiseina aukeaa Afganistanin-veteraanille pikkuhiljaa, ja niin ihannemaa Suomi kuin sen tytärkin näyttävät Lesojeville ennen pitkää kääntöpuolensa.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520106720
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.