Pitkä matka paratiisin : pako Ruandan kansanmurhan keskeltä
Ei saatavilla

Pitkä matka paratiisin : pako Ruandan kansanmurhan keskeltä

Chishugi, Leah

Pako Ruandan kansanmurhan keskeltä

Järkyttävä omaelämäkerta nuoresta naisesta, joka pakeni vauva sylissään Ruandan veristä kansanmurhaa.

Ruandalaisen Leah Chishugin elämä oli onnellista: hän työskenteli mallina ja oli löytänyt jo nuorena elämänsä rakkauden, jonka kanssa oli saanut pojan. Vuonna 1994 hänen elämänsä muuttui, kun Ruandan hutut alkoivat teurastaa säälimättömästi tutsinaapureitaan.

Seitsemäntoistavuotias Leah pääsi pakoon raa’an kansanmurhan keskeltä, vaikka haavoittuikin vakavasti. Hänen onnistui pelastaa pieni vauvansa ja kolme muutakin lasta turvaan Zairen rajan yli. Leah päätyi Etelä-Afrikkaan, josta hän löysi kuin ihmeen kautta kansanmurhan aikana kadonneen aviomiehensä. Lopulta Leah muutti Iso-Britanniaan ja perusti sinne hyväntekeväisyysjärjestön nimeltä ”Everything is a Benefit” auttamaan itäisen Kongon naisia ja lapsia, jotka kärsivät yhä Ruandan sisällissodan seurauksista.

Pitkä matka paratiisiin on järkyttävä mutta voimaannuttava tarina poikkeuksellisen rohkeasta naisesta. Kirja julkaistaan yhteistyössä Suomen UNIFEMin kanssa. Leah Chishugi vierailee Suomessa maaliskuussa 2011.

”Selvisin hengissä kansanmurhasta ja tämä muutti minut toiseksi. Sen ansiosta tajusin, että koska minulla oli tilaisuus jäädä henkiin, nyt minulla on tilaisuus auttaa niitä jotka kärsivät.”

 

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520105839
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 991 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): El�m�kerrat ja muistelmat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.