Anarkia = evoluutio
Ei saatavilla

Anarkia = evoluutio

Graffin, Gregn & Olson, Steve

Tohtoripunkkarin tilitys henkisestä odysseiastaan, anarkian luovuudesta ja luovuuden anarkistisuudesta.

Greg Graffin tunnetaan punkbändi Bad Religionin laulajana, mutta harva tietää, että hän on valmistunut filosofian tohtoriksi ja opettaa evoluutiobiologiaa Kalifornian yliopistossa. Provokatiivisen omintakeisessa kirjassaan hän kuvaa, miten hänestä tuli muusikko ja miten hänen Jumalaa, tiedettä ja ihmisen olemassaoloa pohdiskeleva naturalistinen maailmankatsomuksensa kehittyi.

Graffin on koko ikänsä ollut tinkimätön kyseenalaistaja, joka ei ole hyväksynyt valmiita totuuksia sen paremmin kotona, punkskenessä kuin yliopistossakaan. Punkympyröissä Graffinilla oli joka ilta tarjolla huumeita, seksiä ja ikävyyksiä, mutta tinkimätön totuudenetsijä halusi laajentaa tajuntaansa kestävämmin keinoin. Hän huomasi, että evoluution tutkiminen antoi välineet ymmärtää maailmaa.

Virkistävän vivahteikkaan ja oivaltavan puheenvuoron ateismista ja ihmisen alkuperästä esittävä kirja on pakollista luettavaa kaikille, joita kiinnostaa ­omien voimavarojen vapauttaminen tai jotka ovat pohtineet, onko Jumala todella olemassa.

”Nöyrä, haastava ja innostava… Graffiniin nämä molemmat maailmat vetosivat siksi, että ne parhaimmillaan haastavat auktoriteetit, dogmit ja oletetut totuudet ja raivaavat tilaa luovuuden anarkistisille toimintatavoille.” – Kirkus Reviews

 

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520105662
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 78

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.