Herra Ylpön sydän
Ei saatavilla

Herra Ylpön sydän

Vapaus, Teppo

Siinä missä "reality rock" on Herra Ylpön omaan käyttöönsä luoma musiikkityyli, tositarut ovat muusikko-kirjailija Teppo Vapauden hulvattomaan huippuunsa jalostama ilmaisutapa, jonka esikuvia ovat gonzojournalismin kummisetä Hunter S. Thompson ja kirjoituksillaan 20-vuotiaan Herra Ylpön sekoittanut Henry Miller.

Vapauden hallusinoiva tajunnanvirta salakuljettaa lukijan Herra Ylpön maailmaan. Ylpön kanssa ympäri Suomea reissannut äänekäs ja vimmainen kirjailija keskustelee menestyneen rocktähden kanssa kapinasta, rakkaudesta, taiteesta ja kaikista niistä elämää suuremmista tai pienemmistä kysymyksistä, joita matka eteen heittää. Kumpikaan ei selviä seikkailusta muuttumattomana. Kaksikon synergia lennättää molemmat entistä kirkkaampiin sfääreihin.

Herra Ylppö - Perustuu tositaruihin ärsyttää, naurattaa, hengästyttää ja on avoimesti hullu. Se valottaa suomalaisen rockin kiinnostavimman libertiinin äkkiväärää ajatuksen- ja tunteenjuoksua ja esittelee pysähdyttävän debyyttikirjailijan, jonka sanojen pillastunut painovoima imaisee maton ja maaperän lukijan alta.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520105112
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 78

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.