Kononen ja yövieraat

Pasanen, Eero

Rikostarkastaja Martti Kononen, tuo kaimansa Martti Ahtisaaren näköinen tyly virkamies, tonkii koko 130-kiloisella tarmollaan pitkän uransa iljettävintä rikosvyyhtiä.

Rikoksen syövereistä paljastuu eltaantunut iskelmälaulaja, kieroon kasvanut kuntosalin omistaja ja tympiintynyt pankinjohtaja. Seksuaalisesti kaltoin kohdeltu teini-ikäinen Pate ja petollisen kaunis Pipsa ovat pahan maailman paiskottavina. Taustalla kummittelee kansainvälisten finanssimarkkinoiden ja kotimaisten nilkkien pohjaton ahneus.

Etsivä Sumasen avulla ja ylikomisario Torsti Hämäläisestä huolimatta Kononen kaivaa esiin kauheuksia, joista entisten nuorten sävellahjaa kuuntelevat ikätoverit eivät tiedä mitään. Tai eivät halua tietää.

Kononen ja yövieraat on kymmenes Konos-dekkari. Helsingin kapakoita ja kulmia kierrellessään keskusrikospoliisin vittumaisin rikostarkastaja Martti Kononen ei tyydy seuraamaan sivusta, kun raha pyörittää rahvasta.

Eero Pasanen on siviiliammatiltaan Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston tutkija.

"Eero Pasanen on vittumaisen makee sarkastikko." - Vesa-Matti Loiri

www.kononen.fi

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520104047
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.