Sade lankeaa

Wynne-Jones, Ross

Eteläisen Sudanin autiomaan keskellä on pikkuruinen Adekin kylä, jossa ihmiset elävät jatkuvasti veitsen terällä kuivuuden, nälänhädän ja sodan keskellä, taivaalta veden sijaan satavien pommien armoilla. Kun kolme länsimaista avustustyöntekijää juuttuu sinne, missä runoilijat kantavat rynnäkkökivääriä ja kapinallisjohtajat kulkevat vaaleanpunaisessa aamutakissa, heidän läsnäolonsa synnyttää yhtä paljon toivoa kuin uhkia.

Minäkertoja, nuori lääkäriopintojaan viimeistelevä lontoolainen Maria, joutuu silmätysten traagisten tapahtumien ja lyhyeksi jäävien elämäntarinoiden kanssa tavalla, joka mullistaa niin hänen elämänsä kuin ihmiskäsityksensä. Haavojen umpeutumiseen menee vuosikausia, eikä trauma hellitä ennen kuin uudelleen löytyvän rakkauden ja yllättäen alkavan sateen myötä. Ros Wynne-Jones on palkittu toimittaja, joka on työskennellyt maailman kriisialueilla Etelä-Sudanista Itä- Timoriin ja Balkanilta Ruandaan. Sade lankeaa on hänen esikoisromaaninsa.

”Väärentämätön, taidokkaasti kirjoitettu ja syvältä kouraiseva kuva tragediasta, joka Etelä-Sudan on.” – John Le Carré

”Kirja täynnä lihaa ja tunnetta, verta ja tulta – kertomus ajastamme. Ja mestariteos.” – Tony Parsons

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520103934
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.